Virksomhed sørger for, at dit barn sover

Hvert år er der 55.000 nye fødsler, og det gør, at babyer er et kæmpe marked. Der bliver solgt alt fra klapvogne til børnetøj. Midt i alt det har en virksomhed fundet en niche, som de løser. Baby vil ikke sove behøver ikke længere være et problem.

Webshoppen tyngdeposen.dk laver produkter, der får babyer til at sove bedre. Det er især deres tyngdepose, som får børn til at sove og som er deres storsællert, fordi den får babyen til at sove.

Når ens baby ikke vil sove, så bliver forældre desperate, og derfor har mere end 2000 glade kunder fundet frem til deres webshop. De er i rivende udvikling, da der hvert år kommer nye kunder i butikken, da der altid kommer nye babyer med samme problem.

 

Baby vil ikke sove – et produkt blev født

Det hele startede med, at ejerne selv fik en baby, lille Emma, som ikke ville sove om natten. Det gjorde, at ingen i familien fik den søvn, de skulle have. Babyen fik ikke nok søvn og det holdt begge forældre oppe, og dermed endte de med at gå hinanden på nerverne.

Mennesker er ikke særlig gode til ikke at få nok søvn, da det er der, hvor vi lader op. Derfor er det så vigtigt, at en nyfødt får sin søvn, da det ellers både går udover baby og forældrene – og i sidste ende alle omkring dem.

Pga. de havde dette problem, så læste de alt om, hvordan man skulle løse den slags. I desperate tider gør man alt, som man skal for at finde en løsning. Nogle ting virkede bedre end andre, men der var aldrig noget som virkede 100 procent.

Det var indtil, at de selv opfandt deres eget produkt, tyngdepose. Det er en pose, som hjælper babyer med en dybere søvn. Den beroliger baby, da den dækker babyen over hele kroppen, samtidig med, at babyen får den nødvendige tyngde på deres krop. Det beroliger babyen, og den kan derved falde i søvn.

Dermed var endnu et babyprodukt født.

 

Mange potentielle købere

Produktet er ikke kun til forældre, som har en baby, som ikke vil sove. Det er til alle forældre, som gerne vil have, at deres barn sover bedre og får en mere rolig søvn.

Ud af alle de kunder som har prøvet produktet har det fået hele 4,7 stjerner  ud af 5, og det viser, hvor vigtigt et produkt, der er tale om.

Især de første par år hvor barnet er utrolig afhængig af voksne, er det ufatteligt vigtigt, at barnet får sin søvn. Det er selvfølgelig vigtigt gennem hele livet, men især i starten af barnets liv holder det forældrene vågen og barnet skal bruge søvn til at udvikle sig.

Det er et produkt, som flere og flere får øjnene op for, og derfor går webshoppen også en spændende tid i møde.