Sådan har Rito.dk skabt en succesfuld garnvirksomhed

I Skive ligger webshoppen Rito.dk, som sælger alt inden for garn og hæklegarn. På ca. to år er virksomheden udviklet sig med lynets hast, og tæller i dag 9 fuldtidsansatte.

Ritos store succes skyldes, at de altid leverer høj kvalitet til gode priser, og det gør, at kunderne ved, at de kan regne med kvaliteten fra rito.dk. Det er en formel, som alle webshops kan lære noget af, da principperne bag deres succes gælder for alle webshops, uanset produkt.

Altid god kundeservice

Det er vigtigt, at man altid svarer sine kunder, og derfor har rito.dk også flere ansatte i kundeservice, så kunderne både kan ringe eller sende en e-mail.

På den måde ved kunder altid, at der er nogen som er der, når de skal have løst deres problemer, når de en sjældent gang opstår.

Det er også en af grundene til, at rito.dk har topkarakter på Trustpilot, og det er noget, som gør, at kunder hele tiden vender tilbage til dem.

 

Prisgaranti på alle varer

Ja, den slags forpligter. Med prisgaranti ved deres kunder, at de altid får markedets bedste pris. Der er ikke mange webshops, som tør garanterer det til deres kunder. Men det gør, at kunder ikke behøver kigge andre steder end på rito.dk, når de f.eks. vil finde de bedste priser på hæklegarn. Du kan se Ritos store udvalg af hæklegarn her

Det kan anbefales, at webshops prøver sig af med prisgaranti, da det giver ens kunder ro i sindet, når de køber fra ens webshop. Ellers skal de til at Google for at finde ud af, hvad f.eks. hæklegarn koster andre steder. Det behøver de ikke nu, da rito.dk holder øje med det for dem.

 

Altid hurtig levering

De leverer altid inden for 1-2 dage, da det gør, at kunder hurtigt kan komme i gang med at bruge deres hæklegarn. Det har de valgt at gøre, da de ved, at der ikke er noget værre for kunder, end man bestiller noget på nettet, og så skal man vente i lang tid.

Princippet bag hurtig levering er, at for at webshops kan konkurrere med fysiske butikker, så kræver det, at de leverer hurtigt. For når kunder bestiller noget, er det, fordi de gerne vil igang med det samme.

Hvis webshops har lang leveringstid, så vil kunder hellere hente deres hæklegarn eller andre varer i fysiske butikker. Det er også grunden til, at man ser hurtig levering på udenlandske markeder, når man handler hos Amazon. Det er, fordi de ved, hvor vigtigt det er, at varen hurtigt kommer ud til kunden.