Når uheldet er ude som selvstændig

Det er både fantastisk og hårdt at være selvstændig, fordi du står med alt ansvar. Både når det går godt og dårligt. Heldigvis går det for det meste godt, men alligevel vil vi gerne minde dig om, hvad du skal gøre, hvis du er uheldig. Det er alt fra, at du kan overveje en fagforening, til hvordan du finder en god erstatningsadvokat.

Vi siger ikke, at du skal gøre disse ting, men det er vigtigt, at du ved, at mulighederne er derude, så du kan overveje dem, hvis du kommer ud for et uheld. Nogle ting skal du dog tage stilling til, inden der sker et uheld.

Meld dig ind i en fagforening

Mange selvstændige forstår ikke, når nogen nævner, at de kan være medlem af en fagforening. Det skyldes, at det lyder som noget, hvor en masse arbejdere går sammen for at få bedre lønninger, og derfor tænker mange på fagforeninger mod selvstændige.

I dag kan du dog melde dig ind i en fagforening, som beskytter dig som selvstændig. Det betyder, at hvis du bliver syg, kan du stadigvæk modtage penge, så du ikke risikerer, at du skal gå fra hus og hjem.

Det er især en sikkerhed, som mange med børn benytter sig af, da det pludselig ikke kun går ud over dem selv, hvis der sker noget.

Tabt arbejdsfortjeneste

Du har sikkert hørt om arbejdere, som er kommet slemt til skade og dermed ikke længere kunne arbejde. Her har de adgang til at få erstatning for tabt arbejdsfortjeneste. Selvom du har et forsikringsselskab, kan du ikke altid regne med, at du får lige så høj erstatning, som du har ret til. Det er grunden til, at mange går igennem en erstatningsadvokat, fordi du simpelthen er bedre stillet ved at gøre det.

Som selvstændig har du også en række muligheder på dette punkt, hvis du f.eks. har tegnet en forsikring. Da det kan være hårdt at være kommet ud for en ulykke og kæmpe mod et forsikringsselskab, anbefaler vi, at du tager kontakt til en god erstatningsadvokat. Du kan kigge her.

Med en god erstatningsadvokat på din side, kan de vurdere, hvad de mener, at du har ret til, og om der er nogen grund til at køre en sag. Det er rart for dig, at du får en erstatningsadvokat på din side, for det gør, at du har en ekspert, som ved, hvad du kan få og ikke få.

Almindelige selvstændige og lønmodtagere oplever først forsikringsselskaber og staten, når uheldet sker, og derfor har vi ingen erfaring med den slags. En erstatningsadvokat har kørt masser af sager, og derfor kan de forventningsafstemme sagen.

Vi håber selvfølgelig ikke, at der sker dig noget, men nu har du nogle gode bud på, hvad du kan gøre, hvis der gør.