Lean startup eksploderer

Hvis du har søgt information om at starte virksomhed på nettet, så er du sikkert faldet over begrebet lean startup.

Begrebet dækker over, at du starter småt og så vokser du, når du har råd til det. Dvs. at du bygger hele tiden lidt mere på, og på den måde vokser din virksomhed.

Efter internettet er kommet, kan alle starte en virksomhed, uden at de skal bruge særlig mange penge på det. Du kan hurtigt oprette en firmahjemmeside, og så kan du promovere din virksomhed til alle, som gider lytte til dig.

Du kan derfor starte en virksomhed for et par tusind kroner. Det er et godt, hvis du har en plan for, hvordan du skal bruge overskuddet i virksomheden, så du hele tiden sørger for, at der kommer masser af vækst.

Flere virksomheder benyttet lean startup, da det gør, at du kan bevare 100 procent af kontrollen over din egen virksomhed, da du ikke skal have penge udefra. Det handler ikke om manglende ambitioner, da alle dine penge kan gå direkte ind i virksomheden igen.

Det handler blot om, at du ikke starter med at bruge en masse penge, før du ved, hvad der virker. Det er også grunden til, at flere starter på den måde.