”Indhent 3 tilbud”-sider mere populære

Det er relativt nemt at lave en side, hvor det for brugerne er muligt at indhente op til 3 tilbud – og samtidigt er det noget, der har vist sig attraktivt for såvel forbrugere som de fagmænd, der ønsker flere kunder.

Derfor oprettes der også flere af de såkaldte ”indhent 3 tilbud”-sider i øjeblikket.

Til at starte med var der blot et par stykker på markedet, som til gengæld kørte med meget brede aftale. Du kunne indhente tilbud på alt fra vaskning af dine vinduer til gennemgang af dit årsregnskab. Dette har senere ændret sig til, at tjenesterne går ind og satser på en enkelt niche for at dominere denne.

Derfor er der sider, der i dag er dedikeret fx til at finde en ejendomsmægler, andre til at hjælpe med bilreparationer og andre igen til at hjælpe med at finde en dygtig advokat.

En kontaktformular – så er du kørende

I sin grundlæggende form er det muligt at starte en ”indhent 3 tilbud”-side ved blot at sætte en standard WordPress-side op med en kontaktformular, brugerne har mulighed for at henvende sig med.

3 personer i konkurrence med hinanden

Med denne kontaktformular får du opgaverne ind og kan herefter ad lavpraktisk vej, altså ved hjælp af e-mails, sende opgaverne rundt i et givent netværk.

Det er også muligt at lave en mere kompliceret proces end dette. Et system, hvor budgiverne selv har mulighed for at gå ind og byde på deres opgaver. Dette tilbyder flere af de eksisterende ”indhent 3 tilbud”-sider allerede.

Ligesom deal-sider

For et par år siden var det deal-sider, der var meget populære.

Alle vil gerne oprette en dealside, og der blev oprettet nichesider, hvor man kunne få deals omkring rejser, til sin baby, til virksomheder inden for givne brancher og lignende.

Siden da skete der en konsolidering i markedet, da de mange ringe dealsider ikke kunne overleve, når de blev angrebet af de større.

Det samme vil sandsynligvis ske inden for RFQ-siderne – det pæne ord for ”indhent 3 tilbud”. En konsolidering i markedet vil være nødvendig for, at markedet ikke oversvømmes af ringe sider. Det vil ske.

Leave a comment