Find det rette hovedkontor til virksomheden

De fleste større virksomheder har et hovedkontor. Betegnelsen bruges oftest, hvis en virksomhed har mere end et kontor. Hovedkontoret bruges derfor som samlingssted for vigtige møder i virksomheden. Ofte har direktøren også kontor på hovedkontoret. Et hovedkontor må derfor siges at være virksomhedens kerne. Det er ud fra hovedkontoret, der skabes kontakt til alle de øvrige kontorer, der kan være fordelt rundt om i landet. Det er derfor vigtigt, at hovedkontoret er helt i top – både hvad angår størrelse, stil og arbejdsmiljø. Hvis din virksomhed er på udkig efter et hovedkontor – så læs med her. I dette indlæg får du nemlig gode råd til, hvordan du finder det rette hovedkontor til virksomheden.

 

Vær realistisk og målrettet

Som rigtig mange af de øvrige opgaver, du påtager dig i din virksomhed, er det vigtigt at du er realistisk og målrettet, når du søger efter det rette hovedkontor. Du bør være realistisk, fordi det ikke er sikkert, at du finder et hovedkontor, der matcher dine krav og ønsker på en prik. Dog må du ligeledes være målrettet, da det er vigtigt, at du kan udtrykke, hvilke ønsker og krav du netop har til det kommende hovedkontor til virksomheden.

Et godt råd er derfor, at du skriver ned, hvilke krav du har til hovedkontoret. Dette kan eksempelvis være hovedkontorets størrelse og beliggenhed. Her er det vigtigt, at du er realistisk. Hernæst kan du skrive dine ønsker ned. Her er det okay at drømme lidt. Skriv derfor alle de ønsker ned, som du kunne have til dit kommende hovedkontor. Vær du opmærksom på, at hvor listen med dine krav simpelthen skal opfyldes –  skal listen med dine ønsker ikke nødvendigvis opfyldes. Se det som en bonus, hvis du får disse opfyldt.

 

Få gennemgået kontrakten

Når du har fundet de helt rigtige lokaler til virksomhedens hovedkontor, glæder du dig sikkert til at få underskrevet kontrakten og komme i gang. Det er dog aldrig en god ide at haste, når det gælder underskrivelse af kontrakter. Hvis du ikke selv har hverken lysten eller evnerne til at gennemgå kontrakten for hovedkontoret, kan det være en god ide at kontakte en boligadvokat. Boligadvokaten kender til alle de regler, der gælder på boligmarkedet. Du kan derfor være sikker på, at du ikke bliver ubehageligt overrasket, efter kontrakten er skrevet under. Læs mere om dine muligheder lige her. Det kan være en god ide at kontakte en erfaren boligadvokat fra dit lokalområde. Ligger din virksomhed eksempelvis i Odense eller på Fyn, så kontakt en boligadvokat i Odense, eventuel ved en hurtig og nem søgning på ”boligadvokat Odense”. Ved at kontakte en lokal boligadvokat er der bedre forudsætninger for et tæt og godt samarbejde på længere sigt.