Få serviceaftale og en budgetterbar udgift til print

Som virksomhedsejer ved du, at printeren er en af de mest ustabile udgifter, du har.

Den kan være så godt som ikke eksisterende den ene måned for så derefter at eksplodere med nye tonere og vedligeholde.

Print har altid været dyrt og det er især gældende for den blæk, der sælges. Printerproducenterne sælger ofte selve hardwaren, selve printeren, med et stort tab for så at tjene pengene ind igen senere ved at sælge blæk igen og igen. Det er sjovere at tjene penge på den løbende brug af printerpatroner end at tjene penge på at sælge en printer en gang.

Som virksomhedsejer har du mulighed for at lave en fast aftale med en leverandør af printerservice. På denne måde får du en budgetterbar udgift, der kan være større eller mindre end hvad du normalt er vant til at betale.

Forskellen er blot at du får et fast og lavt beløb om måneden samtidigt med, at du slipper for en stor afskrivning på en gang ved køb af en printer takket være leasing. Du skal heller ikke selv bakse med at få sat printeren op, med at opfylde printeren og du skal ej heller bruge tid på at reparere den med reparation af printeren.

Køb og reparer selv

Print

Hvis du gerne vil undgå de løbende abonnementer der har en snabel nede i firmakontoen kan du til relativt billige priser købe dine printerpatroner online. Se fx udvalg af Epson og Brother her og her, der er blandt de mest almindelige printere.

Blæk bliver aldrig billigt, men det er muligt at købe online til en nogenlunde fair pris.

Så kan du også overveje selv at reparere printeren, hvis den på et tidspunkt går i stykker – eller, endnu nemmere, købe en ny til de 4-500 kroner det kommer til at stå dig i.

Leave a comment