Få din webshop til at blomstre med lynhurtige leveringstider

Det vigtigste for dine kunder er ikke deres penge, men derimod deres tid. Du skal derfor tænke på hvordan du kan give dine kunder mere tid. Den bedste måde, som du kan give dine kunder det de vil have og få din virksomhed til at skille sig ud er ved at gøre din leveringstid så lav som muligt.

Det gode for dig som webshopejer i Danmark er, at du blot skal kigge på USA for at se, hvordan du gør. Amazon bruger nemlig masser af kræfter på at få deres leveringstid så tæt på 0 som mulig.

Hvis du ikke selv gider at undersøge det hele selv, så har vi i denne artikel samlet de nyeste teknologier, som gør leveringstiden, så minimal som mulig.

3D printere kommer til at ændre alt

Den anden ting, som kan gøre din leveringstid langt kortere er at bruge 3D printere til at printe dine produkter mens de bliver leveret. 3D printere bliver bedre og bedre, hvilket betyder at tiden hvor du kan printe pakken, som din kunde har bestilt ikke er langt fra.

Du skal ikke på nuværende tidspunkt lave hele din forretning om, og købe 3D printere, men hold øje med hvor gode de er inde for din branche.

 

Droner kommer til at levere dine pakker for fremtiden

Den tredje ting, som kan gøre din leveringstid langt kortere er at bruge droner til at levere pakkerne. Den største barriere til lynhurtige leveringstider er at mennesker ikke kan arbejde hele døgnet, og at manden der leverer din pakke i dag venter med at køre ud til at der er flere pakker. Droner derimod kræver ikke noget søvn og de kan stå klar til at leverer dine pakker til kunderne ligeså snart at de bestiller dem.

Ulempen ved at bruge droner er at droner ikke kan levere meget tunge pakker endnu, og at de ikke kan flyve så langt.

Selvom at der stadig er nogle ulemper ved at bruge droner, så bør du komme før dine konkurrenter og begynde at købe droner, hvis du har flere afdelinger rundt om i landet, og at du sælger et lille produkt.

 

Hurtig levering kræver korte afstande

Den første ting, som kan gøre din leveringstid langt kortere er at gøre afstandene fra dit varelager til dine kunder kortere. Årsagen til at det er vigtigt at gøre afstandene så korte som muligt er at det er den største faktor for din leveringstid.

Hvis du har mulighed for det, så bør du åbne mindre lagre rundt om i landet hvorfra at du sender dine pakker ud. Selvom at det koster mere, så vil det tjene sig ind ved at flere køber hos dig pga. dine kortere leveringstider.

Et godt eksempel på en virksomhed, der vinder på leveringstid er Nanostone. De har ikke et produkt, men derimod en service. De har afdelinger i hele landet, hvilket gør at de kan hjælpe alle der søger efter ”Fugt i Kælder” på Google.