Det har aldrig været lettere at søge legater

I gamle dage når du skulle søge legat, skulle du ned forbi dit lokale bibliotek og bladre igennem kæmpe bøger. Senere kunne du finde en del af informationerne på nettet, men for det meste fandt du frem til hjemmesider, som ville have betaling for deres hjælp.

Sådan har det været længe, indtil diverse legat-søgesider kom til. Nu kan ansøgere hurtigt og let finde relevante legater, som de kan bruge, når de skal studere i udlandet.

For alle fonde og legater er det også let at oprette sig på hjemmesiden og på den måde, har det aldrig været lettere at matche ansøger med det rigtige legat.

 

Legater skaber bedre studerende

I dag rejser der hvert år en masse studerende til udlandet for at studere, og det er helt klart en af de ting, som virkelig gavner danske virksomheder, at studerende er så internationale. Det gør, at de ved mere om, hvordan verden hænger sammen. Men da det er dyrt at læse i udlandet, er det især legater, der gør det muligt for studerende at få deres økonomi til at hænge sammen.

‘Den amerikanske drøm’ danner ramme og grundlag for mange unges drømme om udlandsophold. Mange unge ønsker sig brændende at blive en del af den college-kultur, som de kender fra tv, med frat-house parties, keg-stands, store pools og små kollegieværelser indrettet med minikøleskab, billardbord osv. 

Med en service, der let og hurtigt lader studerende finde de rigtige legater, kan de hurtigere få ansøgt alle de legater, som er relevante for dem og få deres udenlandsdrømme opfyldt. Det er også en fordel for fondene, da de får seriøse og masser af ansøgere, som gerne vil have adgang til deres legater.

 

Virksomheder får bedre kandidater i fremtiden

Med lettere adgang til legater bliver det også lettere for studerende at tør søge på nogle af de mange prestigefyldte universiteter i verden. Det gør, at virksomheder på sigt får flere kandidater at vælge i mellem fra gode universiteter.

Det giver kandidater med en en bredere profil og bedre forståelse for, hvordan man gør tingene i udlandet. Det er vigtigt for de fleste virksomheder, da meget af handlen foregår med udlandet.

 

Find de rigtige legater

Første skridt, for alle der skal søge legater, er helt klart at kigge forbi legatbogen.dk, så de kan finde de helt rigtige legater.

Der er så mange at vælge i mellem, så man kan finde lige inden for det felt, som man arbejder eller studerer inden for.

Det en en win-win situation for alle, at det er blevet mere overskueligt.