Abonnementsordninger hitter på nettet

Det er blevet en rigtig god forretning for mange at tilbyde deres produkter i abonnement frem for at sælge enkeltvis. Der kommer konstant flere og flere virksomheder frem, der tilbyder deres produkt på nettet. Alt lige fra barberblade til hundetilbehør kan du nu få som abonnement lige til døren.

Det smarte ved abonnementsmodellen er, at dine kunder bliver faste kunder, der betaler dig hver måned for en service.


Rigtig mange virksomheder tilbyder en form for pakke med overraskelser, som de sender dig hver måned. Du kan f.eks. Få en pakke med forskellige skønhedsprodukter hos et firma som Goodiebox, mens Barko sender dig en boks med tilbehør til din hund hver måned.

 

Der findes også bogpakker, abonnementer med tøj og meget andet, som du kunne tænke dig at skulle bruge nyt af hver måned.

 

I USA hitter tendensen med abonnementer også, og særligt manden bag brandet Dollar Shave Club har tjent ufattelige mængder penge på sit koncept, hvor mænd kan få billige barberblade sendt til døren hver måned.
Som forretningsplan er det enormt nemt at planlægge, hvad der skal sendes ud og hvornår. Alle dine kunder er faste, og du ved, hvornår du skal levere, pengene trækkes automatisk. Der er ikke noget at sige til, at det har slået igennem herhjemme.